מה לדעתכם בריא יותר? זיתים או שמן זית?
השנה עץ הזיתים נתן הרבה פירות יחסית לשנים קודמות, כנראה שזה קשור לטמפרטורות הקרות שהיו בחורף, ולכמות הגשמים המרובה שהייתה ב"ה.
אמנם הדרך מהעץ לצלחת כרוכה במאמץ ובזמן, אך שווה בהחלט: נדרש למסוק את הזיתים מהעץ, להפריד אותם מהפסולת, לשטוף ולהחליף את המים כל יום במשך שבוע לפחות, לכבוש אותם בצנצנות, לחכות כחודש ובסוף להגיש ולאכול אותם, ככה בצלחת או כחלק מסלט/ תבשיל. והטעם? סוף הדרך...מוזמנים לטעום..
לבריאות ולהנאה...